Kortverblijf

Kom je net uit het ziekenhuis of heb je het even wat moeilijker om alleen thuis te wonen? Dan kan je bij ons terecht voor een tijdelijk verblijf tot je terug in vorm bent om veilig naar huis te keren. Zo kan je gebruik maken van al onze faciliteiten en krijg je alle medische verzorging die je nodig hebt.

Verblijf zonder zorgen

Weekend? Vakantie? Of is je verzorger afwezig om een andere reden? Ook om je mantelzorger even een adempauze te geven, is een kortverblijf de ideale oplossing. En wanneer je weer naar huis gaat, staat de thuiszorgdienst van Motena klaar om je te helpen als dat nodig is. 

Voor wie?

Het kortverblijf is er voor iedereen van 65 of ouder die zorg nodig heeft en tijdelijk niet zelfstandig thuis kan wonen. Je tijdelijk verblijf telt maximum 60 dagen. Per jaar en per woonzorgcentrum kan je tot 90 dagen bij ons terecht voor een kortverblijf.

Waar?

In drie van onze woonzorgcentra kan je op kortverblijf komen. In De Waterdam zijn er drie plaatsen voorzien voor kortverblijvers. In Sint Henricus zijn dat er drie. WZC Ter Berken heeft één kamer beschikbaar waarin je tijdelijk je intrek kan nemen.

Vraag je kortverblijf aan
Meer info of je verblijf aanvragen doe je via:
kv@motena.be
051 25 99 00 

www.kortverblijven.be

Daarna krijg je alle informatie over reserveren en het in orde brengen van de administratie. Ongeveer 1 maand voor de startdatum van je verblijf neemt ons woonzorgcentrum contact met je op voor de praktische regeling.