Onze Woonzorgcentra

De Waterdam

WZC De Waterdam ligt in hartje Roeselare, naast het AZ Delta-ziekenhuis, campus Brugsesteenweg. Met 148 woongelegenheden (waarvan 3 kortverblijf-kamers), een dienstencentrum, bistro en buurtrestaurant onder één dak, is er hier van verveling nooit sprake.

De Zilverberg

De Zilverberg is een woonzorgcentrum in Roeselare dat een warme, thuis voorziet voor 118 bewoners. Verder zijn er in dit woonzorgcentrum ook 5 kamers beschikbaar voor een oriënterend kortverblijf. De Zilverberg richt zich op fysiek zorgbehoevende senioren en mensen met dementie.

Ter Berken

Aan campus Brugsesteenweg van het AZ Delta-ziekenhuis, vind je WZC Ter Berken. In dit huiselijke woonzorgcentrum met prachtig zicht op de Ronde Kom krijgen ouderen met psychische kwestbaarheid en dementie zorg op maat. 89 bewoners noemen Ter Berken hun thuis. We voorzien ook één kamer voor een kortverblijf.

Sint Henricus

Je kan WZC Sint Henricus vinden in het centrum van Rumbeke. In dit open huis wonen 82 senioren en is er een plekje voorzien voor 3 kortverblijvers. Het team van Sint Henricus legt zich toe op fysiek zorgbehoevende senioren en mensen met dementie.

De 4 W’s van Welkom

De woonzorgcentra van Motena hebben allemaal hun eigenheid, maar wel een gedeelde visie: de 4 W’s van Welkom. Deze vier pijlers laten zien wat wij belangrijk vinden. De welkom-gedachte is een gastvrije gedachte. Iedereen moet zich welkom voelen in onze woonzorgcentra. Jij als bewoner, maar ook je vrienden en familie. Wat betekent dat in de praktijk? We lijsten het hieronder even op.

Visie

De W van Warmte

Warme zorg is voor ons het allerbelangrijkste. Praten. Luisteren. Begrijpen wat jij nodig hebt. Om zo op basis van jouw behoeftes en noden de juiste oplossingen te zoeken. We zijn er voor je.

De W van Wandel gerust eens binnen

Een woonzorgcentrum is een open huis. Een plek om nieuwe mensen te leren kennen en vrienden en familie te ontvangen. In contact te blijven staan met elkaar. Fysiek of digitaal. We werken elke dag aan nieuwe manieren om mensen welkom te heten. Spring dus gerust eens binnen.

De W van Wens je verder nog iets?

Mensen staan bij ons op de eerste plaats. En aangezien ieder mens anders is, moet onze aanpak daarop afgestemd zijn. We werken dus graag op maat van onze bewoners. En passen ons aan waar nodig. Jij beslist hoe je dag eruit ziet. Da’s voor ons niet meer dan normaal.

De W van Werksfeer

We zorgen niet alleen goed voor jou, maar ook voor onze eigen mensen. Want als onze medewerkers een glimlach op hun gezicht hebben, dan profiteert iedereen daarvan. Ken je iemand die misschien bij ons wil werken? Stuur ze zeker naar onze vacaturepagina.
 

Overtuigd dat je bij ons in goede handen bent?

Meld je dan aan voor een plaats op onze kandidaat-bewonerslijst.

woonzorgcentra

“Al onze woonzorgcentra sluiten zo goed mogelijk aan bij jouw vertrouwde thuissituatie. Jou comfortabel laten wonen en kwaliteitsvolle zorg verlenen, staat centraal bij alles wat we doen.”

Elk van onze woonzorgcentra heeft zijn eigenheid. Maar onze kernwaarden, die zijn overal hetzelfde. Zo willen we dat elk van onze bewoners een warm thuisgevoel ervaart. Iedereen is uniek dus tonen we respect voor elk individu en gaan we voor een uitmuntende zorgverlening op maat. Daarnaast reken je bij ons op hedendaags comfort en kwaliteit op alle vlakken. En ten slotte blijven we streven naar vernieuwing en verbetering. Elke dag opnieuw, met de glimlach.

Laurent Hostekint, Directeur Zorg bij Motena